Nominee
2012-13
Vintage Alley
Hayward,  California,  United States

HB+A Architects
 
Vintage Alley was a very low-budget, fast paced Tenant Improvement for a Retail Space in Hayward, CA. Instead of going for very expensive "Green" Materials we targeted things that would fit in the client's budget and still render a sustainable design. The space is roughly $1500 sf and in this case covered all Socio-Economic and Environmental Sustainability.
 
Sustainability Features:

Use of Salvaged Materials from Construction dump sites to create unique and custom furnishings, fixtures etc. We also used local artisans providing economic opportunities to them and create local jobs. the client had a very low budget and was suffering from economic hardship, instead of denying them the opportunity to get something nice we came ...
HB+A Architects
Address:
State:
Phone:
more info »
Call For Entries -2017-187 ADEX Awards
Best of 2017 - Products
Best of Shows -2017