Nominee
2016-17
Juice Served Here - Studio City
Studio City,  California,  United States

Design Publications
 
Nestled in an 800 square feet space, the entryway to the project was setback into a patio, drawing an escape from the window with a zero-setback streetscape. The patio walls are paneled with Baltic-Birch wooden geometry and a pivoting storefront glass door. The paneling continues into the shoppe, pulling notice to the height and ceiling architecture, compensating for the space’s narrow width. Raw materials and exposed joists surround the interior and a skylight to wash the space with natural light. The inspiration for the contrast of materials, on the exterior and interior, was to break the heavy pedestrian street elevation with an inset patio. The wooden geometrical entry is carved out from the black monolithic-like stucco massing, complementing the elevation. Inside, the geometrical wall paneling is backlit with warm LED lights that perimeter shelving merchandise and flanked wall treatment. Patrons have suggested the paneling having acoustical properties that subdue the outside noise.
 
Design Publications
Address: 23371 Mulholland Dr #253
City: Woodland Hills
State: CA
Zip: 91364
Country: United States
Phone: (310) 394-4394
Fax: none
Website: http://www.designjournalmag.com
more info »
Design Publications
Call For Entries -2017-187 ADEX Awards
Best of 2017 - Products
Best of Shows -2017